Bağlum Anadolu Lisesi

WEB https://baglumanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Kafkas Mahallesi Özde Sokak No 13/E Bağlum Keçiören / ANKARA
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişme ve gelişmeye açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili çok iyi bilen,Kendine güvenen, Katılımcı, Kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : Doğal Gaz
Pansiyon : Pansiyon bulunmamaktadır
Servis : Okulumuz Servisi Anıt Tur tarafından yapılmaktadır. 0506 316 07 45
Ulaşım : Okulumuz Keçiören İlçe Merkezi´ne 8 km, Ulus semtine 15 ve şehir merkezi Kızılay´a 13 km mesafededir.Okulumuza ilçe ve şehir merkezinden toplu taşıma araçları ulaşım hizmeti vermektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun anlaştığı özel servisler vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara´nın kuzeyinde, şehir merkezine 13 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :